Wednesday, December 29, 2010

.:Cite penang tak abeh lg:.

Assalamualaikum wbt...

Ini adalah post pertama di Tahun 2011.Ak tgk hmpir sume rkn2 blogger ku mngepost isu azam tahun baru?aku???hahaha...mmg m.a.l.a.s nk post.aip!bkn tak b'azam...tp sbb azam ak thun ni,sme je mcm azam2 ak tahun lpas.makanya,xde la baru mne pn azamnye.hukhuk...V_v

Oho...kini ak berada di bumi Unisza..ye.semester terakhir ak sbg pelajar undang-undang telah pn bermula dan bakal b'akhir beberapa bulan je lg..so i'm just hoping for the best. The best for my parents & the best for myself.Semoga dipermudahkan segalanya...amin...

Berhubung dgn tajuk entry di atas,cerita ak g penang hari tu mmg x abeh2 lg.sbb mmg byk wei kenangan2 manis yg dicipta.eceh...antaranya ialah..pengalaman pertamaku makan-char-kueh-teow-penang...hohoho....masyuk wei masyuk...@_@

Lihat...muka teruja & x sabo menungu hidangan yg di-order..hehe

Nah...ini dia CHAR KUEH TEOW SUNGAI DUA...
Deme kate char teow kt sini la yg plg sedap...dan hasilnya,setelah dicuba & dirasa...
YA!MEMANG SEDAP....TERBAIK! Nak lagi nak lagi!!!!haha ^0^

Antara perkara yg ak tak boleh tak dikenang adalah aktiviti photo-shoot di tepi sawah yg diterjui oleh Nadzrah Hambali...haha.mmg best sgt...

.Meskipun pg itu (sblum b'tolak g kenduri Lina), hujan renyai2 sket..namun ini tak melumpuhkan smgt ktorg utk bergambo di bendang. Dipandu oleh Nanare & kwnya Nisa', smpailah ktorg di sawah yg diidam-idamkan...^_^

.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.

As for me,this is the best shot..sukeeeeeeeeee!!!

Baiklah...abeh dh la cite pengembaraanku di penang meskipun sbnonye ade lg gmbo yg ak nk tnjuk,tp maleh nk haplod due to the slowness of the internet.xpe2.nnt kalo siap,ak topup ye gmbo2 ni..hehe.Pengajarannya, kalo nk photo shoot cun2 mcm b'gmbo outdoor utk penganten ke...sila lah b'gambo di tepi sawah.mmg naik seri wei...ngee..=)

Dan hujan masih lagi mencurah-curah ke ladang gandum Unisza ni.tak brenti2 wei,dh 2 hari dh.hu..mngkin akan banjir x lme lg...makanya, sediakan selimut sblum hujan ye.hihi...k,till then...Salam...(^^,)

2 comments:

jojo hiedi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Nadzrah tk nak jumpe aku ke ...da panas gamba dalam pendrive ni.. mana nak share ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...