Saturday, February 5, 2011

.:Dinner & Melaram:.

Assalamualaikum wbt...

Kome...malam ni aku dh nak balik uni dh..cuti cina beraya dh nak abeh dh..isk2.perasaan macam bese la:sedih nak tinggalkan umah,family & kucing vs excited nak jumpe geng bus u..hehehe..

Aku rase abeh dah ak cite pasal geng2 bus sekolah aku.this time,aku nak uar-uarkan war-warkan cite pasal geng bus u plak..hehe.but this is the brief one (secara pukal ye),next time aku cite seorang demi seorang dgn mendalam..insyaAllah..hehe

Gambar-gambar yg t'pilih di bawah ini adalah dipetik dari koleksi album2 Law Annual Dinner faculty ktorg start dari 1st year sampailah 3rd year...ngee...Moh kite tengok pengembangannye..@_@

First year
Theme: Green in colour
Venue: Terengganu Equestrian Resort

Ida @ Syahidah - Jeton @ Izzati - Tia @ Fathiah
Mase ni muda remaja lagi, masih belasan tahun..tengok la muke sorang-sorang innocent dan cumel je...=P

Dua dari kiri: Kak Pah @ Sharifah baru masuk geng..

Awal2 dulu kitorang geng budak2 matrix je.tapi bile ade ahli yang berhijrah ke geng len,kitorang pn buat la formasi baru...plus Kak Pah (ex diploma),x de la jadi geng matrix dah...hehe

Second year
Theme: Glamorous Corporate
Venue:  Permai Inn Hotel KT

Ha..nampak tak macam ade pertambahan ahli?? Aah..kitorang rekrut sorang lagi ahli baru..
Dua dari kiri : Kak Dya @ Hidayah

Kak Dya ni dulu die ex dip, ex sekolah &  masih sekampung dengan Kak Pah.nak dijadikan rapat tu,mase kitorang 2nd year,kitorang dapat duk kolej kediaman yang bercirikan apartment,1 rumah ada 10 orang...Makanya,Kak Dya ni pun join serumah dgn kitorang, lalu we get along together-gether,makan sama2, tido same2,sopin same2 sampe la sekarang..yayyyyyyyyy!!!


Ha..ini pula gambo kitorang dengan budak2 kelas...erkk.sebenornye sebahagian je..V_v

Third year
Theme: Arabian Night
Venue:Primula Hotel KT

Okay...this is last year punyer dinner.mase ni kitorang jadi organizer untuk dinner ni..memang excited die lain macam sikit..haha..mase ni,kitorang sume memilih untuk memakai jubah, sejajar dengan tema kan..hehe

Ini gambar berama-ramai bersama dengan dean, Mdm Nora (bertudung merah berdiri di tengah) & Mdm Akmal (bertudung pink sebelah kanan Mdm Nora)

Tapi...masih lagi ada yang tertinggal, x dapat nak amik gambo bersama.mungkin yang tertinggal itu sibuk mengambil gambo bersama lecturer yang lain kot. Makanya, harapanku untuk dinner final year yang akan datang ni, dapatlah hendaknye kitorang bergambo berjemaah penuh kan..insyaAllah..kita tengok nanti..hehe ^_^

Final year
Theme: ?
Venue: ?

3 comments:

Ted said...

ida, kak ted tak bizi amik gambo ngan lecturer, tp duk di hujung dunia, mmg tak amik gambo pun.So sad lah

fathiahraduwan said...

lawak giler muka ak..
x tau suka ke x... hehee~

Syahidah Mohammad said...

Kted:yela...kted kn jge PA system...mne bley b'gmbo2 ni.rosak mjlis nnt...hihi

Tia:mmg muke kite sume lawak...itulah knytaan.tp..kite ade sbb2 yg munasabah utk kelawakan muke kite tu..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...